Conditioner

Voel de kracht van de jeugdig zacht, glanzend en tijdloos haar. Deze sulfaat- en parabenenvrije conditioner met revolutionaire oliën en extracten van porseleinbloemen en paarse orchidee revitaliseert en herstelt vocht en glans, waardoor het haar glamoureus zacht wordt met een rijke textuur. De conditioner bevat UV bescherming.

Een hydraterende, verzorgende en vochtinbrengende sulfaat- en parabeenvrije conditioner met delicate Olijfolie en Moringa Olie, alsook rijke Bamboe-, Zonnebloem- en Algenextracten. De compositie van de ontwarrende conditioner verzacht, versterkt en geeft glans aan het haar. Deze conditioner beschermt het haar tegen UV-stralen, hitte styling en vermindert het kleurverlies door het wassen.

Een ontwarrende sulfaat- en parabeenvrije conditioner, ontwikkeld om beschadigd, levenloos en chemisch behandelde haren te herstellen, versterken en weerbaar te maken tegen statische electriciteit. Deze conditioner bevat een sterk antioxydanten complex, dat het haar beschermt tegen fysische en chemische stressfactoren. De actieve tarwe- en zetmeelproteïnen herstellen en versterken de haren, terwijl de delicate ricinusolie helpt tegen het splitsen. De conditioner beschermt tegen UV-stralen, hittestyling en vermindert het kleurverlies door het wassen.

De diep effectieve en sterk geconcentreerde formule, verrijkt met vitamine B5, beschermt tegen kleurverlies veroorzaakt door wassen, styling en UV-stralen. Zeer effectieve antioxidanten uit argan- en zonnebloemolie geven glans, zachtheid en vocht.

Luxury Hair Masque

€ 38,00

Luxury Hair Masque

€ 38,00

Amandelolie, koudgeperste karitéboter en tarweproteïnen in het diep inwerkende masker, toveren droog en dof haar op enkele minuten tijd om tot zachte, glanzende lokken. Aanbevolen om de glans en de conditie van chemisch behandeld/gekleurd haar te intensifiëren.

Ten in One - GOLD

€ 32,00

Ten in One - GOLD

€ 32,00

10x bescherming en verzorging in slechts één product.

1.Reparatie en vocht voor droog en beschadigd haar.
2. glans, zachtheid en zachtheid.
3. Kroesbestrijding en antistatisch effect.
4. Bescherming van de haarkleur.
5. Voor de behandeling en preventie van gespleten haarpunten.
6.Band verward haar.
7. Gemakkelijker borstelen van vochtig en droog haar.
8. Langdurige styling
9. Geen deposito's.
10. Meer volume

Toepassing: Breng spray aan vanaf ongeveer 20 cm afstand, ontrafel haar met kam en style naar wens.