• NIEUWE HERST/WINTER COLLECTIE
  • GRATIS VERZENDING
  • ❤ Teddy ❤

Afwerking

Clay wax

€ 30,00

Clay wax

€ 30,00

GOLD Clay Wax is een ruwe klei die geschikt is voor matte looks. Dit product is stevig fixerend en zorgt voor een levendig, flexibel resultaat.

 

Fiber Wax

€ 30,00

Fiber Wax

€ 30,00

Een unieke wax, gebaseerd op microvezels, met een uitstekende fixatie en soepelheid. Perfect om te restylen. Schenk je haar een natuurlijk, glossy stijl, die de hele dag houdt.

Styling Wax

€ 30,00

Styling Wax

€ 30,00

Een natuurlijke semi-droge afwerking met een sterke houdbaarheid, die het haar een volledige dag in model houdt. Perfect voor elk haartype.

Hair spray

€ 29,00

Hair spray

€ 29,00

Een waxspray met gewaarborgde resultaten. Dit product biedt een snelle textuur- en volumeboost aan fijn, dun of dof haar.

Een luxueuze, voedende half-mousse/half-conditioner, perfect om de textuur van het haar te definiëren en de haarstijl extra fixatie te geven. Perfect voor een zijdezachte, glanzende en glossy finish met een sterke textuur.

Silk Drops

€ 27,00

Silk Drops

€ 27,00

Zijde-extract, panthenol en mirustyle verzachten, versterken en vernieuwen het haar. Silk Drops biedt bescherming tegen UV-stralen en hittestyling en biedt extra body bij het föhnen.

Curl Cream

€ 27,00

Curl Cream

€ 27,00

Creëer krullen zoals nooit tevoren. Neem de controle en krijg zachte, kroesvrije krullen, die een hele dag meegaan. Doet je krullen, zelfs zonder haardroger, toenemen en zorgt ervoor dat ze licht en natuurlijk aanvoelen.

Een vloeibare gel voor fixatie, volume en een soepele textuur bij het föhnen. Voor haar dat droomt van levendigheid en controle.

Een spray wax met een gegarandeerd resultaat. Geeft een snelle boost, textuur en volume aan fijn, dun of levenloos haar. Geeft volume en controle.

Fairy Dust

€ 27,00

Fairy Dust

€ 27,00

Volume en texturerend poeder, dat het volume bij elk haartype doet toenemen. Gewicht-, geur- en kleurloos op het haar.

De perfecte crème voor steil, glanzend en glad haar. Maakt het haar soepel en vrij van frisé. Beschermt tegen UV-stralen en warmtebronnen en zorgt voor een fantastische houdbaarheid. Geschikt voor elk haartype.

Argan Oil

€ 31,50

Argan Oil

€ 31,50

Gecreëerd om de natuurlijke vochtbalans van het haar te herstellen, geeft soepelheid, glans en veerkracht. Argan Oil dringt door tot de beschadigde delen van de cortex. het wordt onmiddellijk door het haar geabsorbeerd en herstelt de vochtbalans. Argan Oil voelt niet vet aan en verzwaart het haar niet. Het geeft opnieuw glans aan het haar, dat dof geworden is door chemische bewerkingen of behandelingen met warmtebronnen en biedt bescherming tegen UV-stralen en omgevingsinvloeden.

Volume Spray

€ 30,00

Volume Spray

€ 30,00

Een verdikkende spray met de nieuwste technologie. De thermisch beschermende ‘body builder’ zorgt voor extreme volheid van het haar. Geeft extravagant volume en dikte aan het haar. Verzorgt en conditioneert, terwijl het haar beschermd wordt tegen warmte.

Dry Hair spray

€ 30,00

Dry Hair spray

€ 30,00

Deze sneldrogende lak geeft een stevige, langdurige houdbaarheid. Zijn sneldrogende formule geeft glans en stevigheid, terwijl het ongeloofelijk veel volume en textuur brengt aan glamoureus haar.

Root Lift

€ 31,50

Root Lift

€ 31,50

Een lichtgewicht spray mousse, die een mooie lift geeft aan de wortels van het haar. Het product helpt fijn haar om natuurlijk vol en dik aan te voelen. Het geeft langer houdbaar volume en glans, zonder te kleven.

Shine Mist

€ 28,00

Shine Mist

€ 28,00

Glans zonder het te verzwaren. "Frizz-Free" en "Flyaways" besturen perfect. Ideaal voor alle haartypes, inclusief keratine en gekleurd haar. Regenereert zichtbaar vermoeid, levenloos, van nature dun haar. Ideaal voor krullende, golvende en gladde textuur. Geeft een stralende glans en laat het haar er verzorgd, soepel en gezond uitzien. 

Toepassing:  Spuit matig en gelijkmatig op droog haar om de gewenste look af te maken met een glamoureuze glans. Ook geschikt voor herhaald gebruik op ongewassen haar. 

Dry Shampoo

€ 26,00

Dry Shampoo

€ 26,00

Volledig kleurloos en daardoor onzichtbaar in het haar , deze shampoo is perfect voor elke haarkleur. Het volume wordt verhoogd en het haar kan zonder water worden gereinigd . Speciaal geselecteerde ingrediënten absorberen overtollige olie en productresten. 

nstant, luxueuze, lang houdbare zelfbruiner, die jouw huid een ongeloofelijke, natuurlijk getinte kleur en uitstraling geeft gedurende verschillende dagen. De exclusieve geur geeft een nieuw gevoel van luxe en glamour. De kleur blijft dezelfde gedurende de hele periode. De Spray Tan is gecreëerd voor zowel gelaat, als lichaam en is geformuleerd met suikers, aloë vera en vitamine E.