Gratis verzending vanaf €35,-

Mascara

CURVY LASH

€ 14,00

CURVY LASH

€ 14,00

Hi-tech curling mascara die je look intenser maakt met een verfijnd effect. Wimpers zijn elastisch en flexibel, bedekt met een zeer verleidelijke diepzwarte kleur.

AQUA LASH

€ 12,50

AQUA LASH

€ 12,50

Duik, huil, lach, laat jezelf gaan: Aqua Lash houdt je onberispelijk. De wimpers zijn gescheiden, zonder klonters de hele dag door. Dankzij de perfecte match tussen de waterdichte formule en de speciale borstel, geeft het een spectaculair volume en ultieme definitie voor een spatwaterdichte look!

EXTREME LASHES

€ 14,00

EXTREME LASHES

€ 14,00

Zo'n wimper heb je nog nooit gezien. Lang, gebogen, perfect gevormd en ongelooflijk volumineus van wortels tot uiteinden. Extreme Lashes verandert elke look in een oogwenk van saai naar vet dankzij de maxiborstel. Een schokkend maar niet agressief effect: de speciale emulsie rijk aan aminozuren dringt diep door door de wimpers te voeden en te voorkomen dat ze breken. 
 
Parabenen, geur en roetvrij.

 
 

LASH INFINITY

€ 14,00

LASH INFINITY

€ 14,00

Het oneindige in één oogopslag. Lash Infinity vermenigvuldigt wimpers in alle richtingen en bedekt ze met een intens en verleidelijk zwart. Drie acties, drie dimensies: 
lengte, volume en krul in één gebaar, de hele dag door! De look is 360 graden open, de wimpers zijn onbereikbaar. Geloof je ogen!