RETOURNEREN & RUILEN

Binnen 14 dagen na ontvangst mag u het artikel ruilen of retourneren!

 

Hoe?

STAP 1 : Neem direct contact met me op!

Dit kan via  0473 35 11 40 of via mail - info@studiocoquettehamont.be 

 

STAP 2 : Vermeld duidelijk, geld terug of ruilen op de bijgeleverde pakbon noteren (ruilen, tegoedcode of geld terug) en voeg deze pakbon bij de product(en) die u wenst terug te sturen.

Let op! Retourzendingen zonder bijgesloten pakbon kunnen niet worden verwerkt!

Verder geldt:

  • Afgeprijsde artikelen kunt u niet ruilen noch retourneren.
  • Het artikel mag niet gedragen zijn.
  • Artikelen met (bijvoorbeeld) make-up vlekken worden niet teruggenomen.
  • Beauty artikelen en oorbellen worden in verband met hygiëne niet terug genomen.
  • Terugzending van artikelen is voor eigen rekening en verantwoording.
   • Na ontvangst van je retourzending  krijgt u uiterlijk binnen de 14 dagen uw aankoopbedrag terug. Afhankelijk van uw bank zal de terugstorting dezelfde of 1-2 dagen later zichtbaar zijn op uw rekening.

De artikelen mogen teruggestuurd worden naar:

STUDIO COQUETTE
Deken Dolstraat 4
3930 HAMONT
BELGIË

De makkelijkste manier om vanuit België terug te zenden is om zelf een etiket aan te maken op de site van Bpost via deze link.

Uiteraard is het terugbrengen in Hamont/Eksel ook mogelijk , zo vermijd je verzendingskosten en kunnen we ook direct je geld teruggeven of ruilen indien mogelijk.

Ruilen

Wil je een artikel ruilen voor een andere maat of kleur?
Vul op de bijgesloten pakbon in welke andere maat of kleur u het artikel wenst te ontvangen!

Verder geldt:

 • Er kan slechts eenmalig worden geruild met gratis verzending en na een ruiling kan niet meer worden gekozen voor een terugbetaling.
 • Er worden geen aankopen geruild tegen andere artikelen. Als u een compleet ander product wenst bestelt u het gewenste product via onze website en stuurt u het andere artikel terug.
 • Is een artikel beschadigd of hebben we het verkeerde artikel geleverd? Contacteer me per direct via mail info@studiocoquettehamont.be of 0473 35 11 40. We zoeken zo snel mogelijk voor een oplossing.
 • Uiterlijk binnen de 14 dagen na ontvangst van u retourzending betaal ik u het bedrag terug via de betaalmethode die u gekozen heeft bij je bestelling! Let op: de kosten voor de terugzending zijn voor uw rekening.

Uiteraard is het terugbrengen in Hamont/Eksel ook mogelijk , zo vermijd u verzendingskosten en kunnen we ook direct u geld teruggeven of ruilen indien mogelijk.